Sakafiora

3 Νοεμβρίου, 2008

Ρομποτικός κάδος

Filed under: Αγαπητό μου ημερολόγιο — sakafiora @ 11:14 πμ

Αν περπατάτε αμέριμνος στη Γλυφάδα, αφού έχετε τσακίσει όλα τα μπιφτέκια που είχαν το θράσσος να κυκλοφορούν σχεδόν άψητα στη μπιφτεκούπολη την Κυριακή το μεσημέρι, μην ξαφνιαστείτε αν αρχίσει να σας μιλάει ένας χαρούμενος κάδος απορριμάτων με ντεκόρ έναν φοίνικα στο κεφάλι.

«Φίλτατε συμπολίτη μου, φάγαμε φάγαμε? Ογκώσαμε? Κάτσε να ανοίξω τη μπουκαπόρτα να πετάξεις μέσα τη σαβούρα σου. Θα χαρώ να ξαναχλαπακιάσω τα σκουπίδια σας. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει!»

Ο ρομποτικός κάδος είναι αψηλός σαν κολώνα της ΔΕΗ, πράσινος σαν κυπαρίσσι και φοράει εξαντρίκ καπέλο με πρασινάδα σα να πρόκειται να τραγουδήσει Αττίκ. Προστατεύει το περιβάλλον (άγνωστο πώς), έχει χωρητικότητα 40 κάδων (λογικό με τέτοιο ύψος), δέχεται όλα τα είδη απορριμάτων (ο καλός ο μύλος που λέγαμε), αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο (αυτό με το φοίνικα καπέλο όμως δεν είναι λίγο υπερβολικό?), καταργεί τη δυσοσμία (όντως) και είναι αυτοκαθαριζόμενος και κάτι άλλο που δε θυμάμαι (ολόκληρο κατεβατό σε μια ταμπέλα που διαφημίζει τα προσόντα του φαταούλα-λέλεκα). Θαυμάστε τον!

2 Σχόλια »

  1. εξαιρετικό…!

    το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα βγουν προϊοντα προστασίας του περιβάλλοντος που θα σε συγκινήσουν αρκετά ώστε να συγκλονίσουν την αισθητική σου…!

    εύγε στον Ψηλό!

    Σχόλιο από art-εμ-ιz — 3 Νοεμβρίου, 2008 @ 5:38 μμ | Απάντηση

  2. μαι γκοντ!
    δις ιζ μι γουιθ ε πλαντ ον μαϊ χεντ!

    Σχόλιο από One happy dot — 3 Νοεμβρίου, 2008 @ 6:14 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.