Sakafiora

Μαΐου 21, 2011

Τελειώνει ο κόσμος ! (ευτυχώς όχι στα μούτρα μας)

Filed under: Δουλειά δεν είχε ο διάολος — sakafiora @ 3:35 μμ

Σύμφωνα με τον Χάρολντ Κάμπινγκ, ιεροκήρυκα βαπτιστή, το τέλος του κόσμου, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι σήμερα στις 6.30 το απόγευμα ώρα Φίτζι, δηλαδή το πρωί της Κυριακής ώρα Ελλάδος 9.30 π.μ.. Θα διαβάσετε σε πολλά άρθρα ότι η ώρα είναι 6 Σαν Φρανσίσκο δηλαδή 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας αλλά φυσικά εγώ έχω δίκιο κι αυτοί άδικο).

Βέβαια τότε που γραφόταν η βίβλος η ώρα δεν πήγαινε μπρος πίσω ανάλογα με τις εποχές οπότε υπολογίστε +-1 ώρα. Με τα Φίτζι έχουμε 15 ώρες διαφορά.

Αφού λοιπόν λυσσάξανε με την κρίση της Ελλάδας και της Ευροζώνης, καιρός είναι να έρθει και η ώρα της κρίσης για να γίνει της κρίσης και να τελειώνουμε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο αλλά και στη σελίδα του Κάμπινγκ, όπου χάρτινα ανθρωπάκια χορεύουν το «περνά περνά η χάρτινη μέλισσα» γύρω από τη γη (αφού άνθρωποι και μέλισσες θα εξαφανιστούν), ό,τι φάγατε φάγατε κι ό,τι άρπαξε ο κώλος σας άρπαξε.

Σύμφωνα με τον Kάμπινγκ, δεν θα προλάβουμε να κάνουμε κάμπινγκ φέτος.

Ο Κάμπινγκ δεν θα πρέπει να νομίζει ότι είναι ο μόνος που το προέβλεψε. Κι εγώ έχω δηλώσει ότι, αν είναι να έρθει το τέλος του κόσμου, θα πρέπει να έρθει πριν το καλοκαίρι ώστε να μη φάμε το καλοκαίρι μας δουλεύοντας και φυσικά ότι πρέπει να έρθει Σαββατοκύριακο για να μη χρειαστεί τη Δευτέρα να πάμε για δουλειά.

Η πρόβλεψη όμως είναι τόσο συγκεκριμένη που, αν δεν έρθει το τέλος του κόσμου, πολύ θα ήθελα να μάθω πού θα βρίσκεται αύριο το απόγευμα ο Χάρολντ.

Η καταστροφή (φωτιές και σεισμοί σε έκταση που δεν έχουμε ματαδεί) ξεκινάει ακριβώς στις 6.30 το απόγευμα (ώρα Fiji) από τα Fiji και οι πρώτες που θα εξαφανιστούν θα είναι η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία και ο υπόλοιπος κόσμος θα καταρρεύσει σαν σούπερ ντόμινο.

Όλοι οι καλομαθημένοι στα aircondition, στα καλοριφέρ, στα αυτοκίνητα και στις τηλεοράσεις θα πεθάνουν αυτόματα αφού δε θα μπορέσουν να αντέξουν δευτερόλεπτο χωρίς τις εξαρτήσεις/ανέσεις τους. Οι υπόλοιποι θα παρακολουθούμε το τέλος του κόσμου από το twitter μέχρι που θα πέσουν όλες οι συνδέσεις και τότε θα μιλάμε με σήματα καπνού, μέχρι να έρθει κι εμάς η ώρα μας.

Επίσης, είναι σίγουρο ότι θα ακυρωθούν πολλά πάρτυ και μπουζούκια που θα έχουν κανονιστεί από Κωνσταντίνους και Ελένες. Ελπίζω να μην την πατήσατε και πήρατε δώρα. Αυτά δεν τα λέει ο Χάρολντ αλλά δε χρειάζεται και πολύ φαντασία για να τα προβλέψεις.

Η καταστροφή θα διαρκέσει 5 μήνες (γιατί όλο και κάποιος θα ξεφύγει), δηλαδή θα έρθει το οριστικό τέλος την 21η Οκτωβρίου 2011. Μετά το κάμπινγκ, πείτε αντίο και στην παρέλαση.

Σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, η γη θα καταστραφεί τόσο που θα σβηστεί κι από τη μνήμη όσων σωθούν, ενώ μια νέα γη θα φτιαχτεί από το μηδέν για τους λίγους εκλεκτούς.

Το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού, που είναι και αυτό που αξίζει στην ουσία, θα «ρουφηχτεί στον Παράδεισο ενώ το υπόλοιπο 98% θα πάει κατευθείαν στην Κόλαση. Αν επρόκειτο για κλαμπ, πείτε μου σε ποιο θα μπαίνατε. Αλήθεια!

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι σκούρα για όλους. Μαζί με την καταστροφή του κόσμου θα έρχεται και η ανάσταση νεκρών (αυτών που πρόκειται να σωθούν μόνο, με τους άλλους δεν θα ασχοληθούμε καν).

Σύμφωνα όμως και με το παραθυράκι που υπάρχει στο τέλος του βίντεο (ακόμα κι η Βίβλος παραθυράκια, έλεος), και οι υπόλοιποι, αν κλάψετε αρκετά, έχετε μια ελπίδα καθώς μπορεί να σωθείτε από λύπηση.

Ο Χάρολντ Κάμπινγκ κατέληξε σε αυτά τα συμπεράσματα γιατί επί 70 χρόνια μελετούσε τη Βίβλο. Αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα στις επόμενες γενιές, αν υπάρξουν μετά την καταστροφή.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία, η 21 Μαϊου 2011, εκτός από Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι η μέρα κατά την οποία θα έχουν συμπληρωθεί 722.500 μέρες από την Πρωταπριλιά του έτους 33 μ.Χ..

Οι αριθμοί αυτοί είναι σημαντικοί γιατί πρώτον την Πρωταπριλιά του έτους 33 μ.Χ. ήταν η ημέρα της Σταύρωσης. Αρχικά κυκλοφορούσε και το ανέκδοτο :

-«Μαρία, σταυρώνουν το γιο σου»

-«Aντε από δω ρε. Τα χάφτω εγώ αυτά?»

Γι αυτό άλλωστε λένε ότι ο άπιστος Θωμάς δεν πίστεψε όχι μόνο στην Ανάσταση αλλά και στη Σταύρωση.

Ο αριθμός 722.500, σύμφωνα με τον Κάμπινγκ, βγαίνει αν πολλαπλασιάσει κανείς τρεις ιερούς αριθμούς δύο φορές (5, 10 και 17). Δηλαδή 5Χ10Χ17Χ5Χ10Χ17. (Αν δεν πετύχει το τέλος του κόσμου τώρα θα έχουμε και τρίτο πολλαπλασιασμό).

Ο ιεροκήρυκας υποστηρίζει επίσης ότι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές (σεισμοί και τσουνάμι στην Ιαπωνία και στην Αϊτή) είναι προειδοποιήσεις για την επικείμενη καταστροφή.

«Οι κλοπές, τα ψέματα, η κακία και η σεξουαλική διαστροφή στην κοινωνία μας λένε κάτι» (επομένως εγώ που θα έχω πάει στην έκθεση Erotica λίγες ώρες πριν είμαι καταδικασμένη).

Ο εν λόγω προφήτης θα μπορούσε να είναι ένας τρελαμένος με γεροντική άνοια και να σαπίζει σε κάποιο ψυχιατρείο στο Κονέκτικατ αν δεν υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες τρελαμένοι που, αντί να σαπίζουν σε ψυχιατρεία, έχουν στήσει με δικά τους έξοδα το Family Radio Network, μέσω του οποίου εκπέμπεται η προφητεία και ο λόγος του Ιεροκήρυκα σε 48 γλώσσες σε διάφορες χώρες του κόσμου. Βέβαια ο Κάμπινγκ είχε ξαναπροβλέψει με παταγώδη αποτυχία το τέλος του κόσμου και το Σεπτέμβρη του 1994. Αλλά αυτό δεν το αναφέρει κανείς ούτε του έχει πετάξει κανένα γιαούρτι το σύμπαν.

Ακόμα ένα στοιχείο που ενισχύει την άποψη περί φιάσκου, είναι το εξής: Αν πρόκειται να σωθεί το 2% και να καταδικαστεί το 98%, τότε ο καθένας μας που ανήκει στο 2% θα πρέπει να ξέρει άλλον έναν που να αξίζει να πάει στον παράδεισο και 98 που να αξίζουν να καούν στην κόλαση.

Έκατσα λοιπόν το πρωί και σκέφτηκα 98 άτομα που τους αξίζει η κόλαση. Δε μου πήρε και πολύ ώρα, σε 10 λεπτά τα είχα βρει. Μετά όμως προσπαθούσα να σκεφτώ επί ώρες ακόμα ένα ενήλικο άτομο, εκτός από μένα, που να αξίζει να έρθει στον παράδεισο και δε βρήκα κανέναν.

Επομένως οι υπολογισμοί του Χάρολντ δεν είναι σωστοί, πρόκειται να σωθεί μόνο το 1%.

Αν όμως οι υπολογισμοί του για τους σωθέντες δεν είναι σωστοί τότε είναι λογικό να έχουμε αμφιβολίες και για τους υπολογισμούς του σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της κρίσης.

Είτε ξέρεις μαθηματικά είτε δεν ξέρεις. Απλά τα πράγματα.

Εμείς πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο θα φάμε όσο παγωτό σοκολάτα αντέχουμε. Αν είναι να πάμε στον Παράδεισο (ή στην Κόλαση), τουλάχιστον να πάμε χορτάτοι !

Advertisements

2 Σχόλια »

  1. ευτυχώς που πρόλαβα κι έβαλα πλυντήριο

    Σχόλιο από Τανίλα — Μαΐου 21, 2011 @ 10:08 μμ | Απάντηση

  2. Όπως είχα προβλέψει, ο Κάμπινγκ δεν ξέρει αριθμητική.
    Ο «τηλε-ιεροκύρηκας» Χάρολντ Κάμπινγκ είπε, μιλώντας στο τηλεοπτικό του σόου Family Radio ότι έπεσε έξω κατά έξι μήνες κι ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει -πραγματικά αυτή τη στιγμή, όπως δηλώνει ο ίδιος- στις 21 Οκτωβρίου.

    http://news.in.gr/world/article/?aid=1231110042

    Σχόλιο από sakafiora — Μαΐου 24, 2011 @ 8:07 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: