Sakafiora

Δεκέμβριος 24, 2011

Καλή χρονιά σας εύχομαι, ν᾽αντέξετε την κρίση κι αν έρθει η ανάκαμψη να γίνετε και Κροίσοι

Filed under: Αγαπητό μου ημερολόγιο — sakafiora @ 3:24 μμ

Η Σακαφιόρα μασάει φύλλα δάφνης και προβλέπει.

To 2012 είναι η χρονιά του υδάτινου δράκου. Αυτό δεν το λένε τα φύλλα δάφνης αλλά το λένε οι Κινέζοι, οι μόνοι που δεν τους άγγιξε η κρίση, επομένως κάτι παραπάνω ξέρουν.

Θα ακούσετε από ειδικούς στην κινέζικη αστρολογία και στο φενγκ σούι ότι το στοιχείο του νερού θα φέρει τσουνάμια, πλημμύρες και άλλες φυσικές καταστροφές.

Η αλήθεια είναι πως θα μπει φόρος και στο νερό, δε θα το πληρώσουμε και θα μας το κόψουνε.

Αυτό θα έχει όντως σαν αποτέλεσμα τσουνάμια και πλημμύρες, μόνο που θα είναι από τον κόσμο που θα βγει στους δρόμους.

Επίσης, το στοιχείο του νερού φέρνει αλλαγές στην κοινωνία, τη συνειδητότητα και την πνευματικότητα.

Επομένως, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι οι εκλογές του 2012 δε θα βγάλουν δεξιές ούτε σοσιαλιστικές κυβερνήσεις.

Ο κόσμος θα ξυπνήσει μεν αλλά θα έχει δύσει ο ήλιος και δεν θα προλάβει να ψηφίσει.

Αυτό θα το εκμεταλευτεί η πλουτοκρατία και θα φροντίσει να καταργηθούν οι εκλογές και οι κυβερνήσεις να επιλέγονται με απευθείας ανάθεση, όπως τα τραγούδια στη Eurovision.

Eπειδή ο δράκος θεωρείται το δίχτυ των ουρανών, είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε σε επαφή με τους εξωγήινους και με διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα, όπως παραδείγματος χάριν το αδυνάτισμα του Πάγκαλου, τη φιλανθρωπία του Νταλάρα και την αποκάλυψη ότι η Άννα Βίσση είναι παρθένα.

Επίσης, θα μαθευτεί ότι ο Έλβις ζει και ότι ο Μητσοτάκης είναι απέθαντος, αλλά αυτά οι (έστω και λίγο) υποψιασμένοι τα ήξεραν ήδη.

Οι επαφές με τους εξωγήινους στην αρχή θα μας τρομάξουν, μετά θα μας πονέσουν αλλά μετά από λίγο θα μας αρέσουν και θα ζητάμε κι άλλο – κι άλλο.

Αυτό θα μας βγει σε καλό γιατί μόνο αυτοί θα μπορέσουν να μας σώσουν, αρκεί να προλάβουμε να τους κάνουμε να μας ερωτευτούν μέχρι την 21η Δεκεμβρίου του 2012, ημέρα του προβλεπόμενου ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Υδροχόος 20/01-19/02

Η χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία καθώς έχετε χάσει τη δουλειά σας και έχετε όλο τον ελεύθερο χρόνο που θέλατε για να τρέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και παρτούζες. Η εμμονή σας με την τέχνη θα ανάγει το σεξ σε ανώτερα επίπεδα καθώς θα συνδιάσετε την τεχνική της μεταξοτυπίας και του κολάζ με το βιδοκουμπωτό. Η μέθοδος θα έχει τέτοια επιτυχία που θα αναγκαστείτε να βγάλετε βιβλίο και να γυρίσετε τον κόσμο αεί διδάσκοντες και μένοντες στην ιστορία ώς ιερείς/ιέριες του σεξ.

Η 21η Δεκεμβρίου θα σας βρεί στο κρεββάτι, γυμνούς, με παρέα.

Ιχθείς 20/02-20/03

Τα ευτυχισμένα χιονισμένα σας γεννέθλια δίπλα στο τζάκι θα διακοπούν απότομα από την αποκάλυψη της πραγματικής σας ηλικίας. Οι καλεσμένοι θα φύγουν τρέχοντας (και κάποιοι μπουσουλώντας) όταν διανοηθούν το gap. Αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα καθώς μπορείτε να μείνετε μόνοι και να ανοίξετε τα δώρα σας. Τα περισσότερα είναι μπρελόκ και αρκουδάκια (λόγω κρίσης) αλλά ανάμεσά τους υπάρχει και ένα αεροπορικό εισητήριο one way to New York City.

Η τελευταία μέρα του κόσμου θα σας βρεί στην 5η λεωφόρο να ρωτάτε τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά.

Κριός 21/03-20/04

Είναι κρίμα που θα μάθετε να παίζετε μπιρίμπα λίγο πριν τελειώσει ο κόσμος. Η πληθώρα μπαλαντέρ και η πρωτόγνωρη γλυκιά γεύση της νίκης θα ευφράνει την ψυχή σας και θα πάτε ευχαριστημένοι. Θα είσαστε οι πρώτοι που θα πέσετε στον καιάδα (ή που θα αναληφθείτε στους ουρανούς), αφού λυσσάτε να τα κάνετε όλα πρώτοι. Έτσι ρισκάρετε να χάσετε την –τυχόν- αναβολή του τέλους του κόσμου αλλά έχετε εμπιστοσύνη στους Μάγια και θα το τολμήσετε, παίρνοντας μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα : τράπουλα και προφυλακτικά.

Το επερχόμενο τέλος θα σας βρει λίγο πριν κερδίσετε τα ρέστα σας.

Ταύρος 21/04-20/05

Από τον πολύ έρωτα δε θα καταλάβετε πως έρχεται το τέλος, εσείς το μόνο τέλος που έχετε στο μυαλό σας είναι άλλου είδους. Αυτό, από τη μία είναι καλό γιατί θα σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε, από την άλλη η άγνοια σκοτώνει (αλλά εδώ που φτάσαμε στο τέλος του κόσμου δεν είναι και τόσο απίθανο να σκοτωθείτε).

Η αποφράδα μέρα θα σας βρεί στο παγκάκι με το έτερον να τρώτε πασατέμπο και να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον.

Δίδυμοι 21/05-21/06

Ενώ όλος ο κόσμος μιλάει για το τέλος του κόσμου, εσείς έχετε το χαβά σας με τη Eurovision. Στην αρχή γκρινιάζετε που ξέθαψαν το Ντέμη Ρούσο για να ερμηνεύσει τη συμμετοχή της Ελλάδας, ένα χιπ χοπ τραγουδάκι με τίτλο «Ήγγικεν η ώρα, Γιώργο προχώρα» που θα πραγματεύεται τις ευθύνες του GAP για το επερχόμενο τέλος. Μετά όμως θα γίνετε γκρούπις και θα ακολουθείτε παντού τον Ντέμη ουρλιάζοντας. Το τραγούδι θα το λατρέψει το πανελλήνιο καθώς θα συνδιάζει όλα τα γούστα (αρχαίοι Έλληνες, χιπ χοπ, πολιτική) αλλά θα γίνει τέτοιος εσωτερικός πόλεμος στο Ντέμη που τη μέρα του διαγωνισμού θα βγει στη σκηνή και, αντί να πει «γιο», θα βάλει τα κλάμματα.

Αυτό θα συγκινήσει τους τηλεθεατές που θα ξοδέψουν μέχρι και την τελευταία τους δεκάρα για να μας ψηφίσουν (ξέχασα να σας πω ότι η δραχμή και οι υποδιαιρέσεις της έχουν γίνει το νέο σκληρό παγκόσμιο νόμισμα).

Το τέλος του κόσμου θα σας βρεί, όπου κι αν κρυφτείτε.

Καρκίνος 22/06-22/07

Τι να πει κανείς για το πιο απαρατήρητο ζώδιο του κύκλου. Μέχρι και το τέλος ενδέχεται να σας προσπεράσει και να μείνετε μόνοι μαζί με τις κατσαρίδες. Όλη τη χρονιά θα χεστείτε στο χρήμα καθώς θα έχετε τη φαεινή ιδέα να ανακυκλώσετε χρησιμοποιημένες μπατονέτες, διπλώνοντάς τες στα δύο και μετατρέποντάς τες σε ταμπόν.

Μηδέν κεφάλαιο – τρελά κέρδη. Κρίμα που δεν προλαβαίνετε να τα φάτε.

Το τέλος του κόσμου θα σας βρεί να τα κάνετε μασούρι.

Λέων 23/07-23/08

Ακόμα και λίγο πριν το τέλος του κόσμου εσείς συνεχίζετε να προσέχετε και να λέτε σε όλους να κάτσουν στα αυγά τους. Αν συνεχίσετε έτσι, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε το λιθοβολισμό και το άδοξο τέλος σας πολύ πριν το τέλος του υπόλοιπου ζωδιακού κύκλου. Ο μοναδικός τρόπος να το αποφύγετε είναι να χαλαρώσετε γι αυτό από την αρχή της χρονιάς αρχίζετε εντατική γιόγκα. Όλα θα πηγαίνουν καλά, αλλά προς το καλοκαίρι, πάνω στον οίστρο και στον ενθουσιασμό σας, θα δεθείτε φιόγκο και θα μείνετε έτσι μέχρι τα στερνά σας.

Η τελευταία μέρα θα σας βρεί στη στάση του Λωτού.

Παρθένος 24/08-22/09

Η καθαριστική και τακτοποιητική μανία, με τη συντροφιά της οποίας έχετε περάσει όλη σας τη ζωή, θα σας συντροφεύει και φέτος. Τώρα μάλιστα που θα έχετε και άφθονο χρόνο, μετά την απόλυσή σας, θα φτάσετε στο σημείο να καθαρίζετε τους αρμούς από τα πλακάκια με τις μπατονέτες.

Ευτυχώς ανακυκλώνονται.

Σε μια προσπάθεια να το ρίξετε έξω λίγο πριν το τέλος του κόσμου, θα αφήσετε για λίγο τη σφουγγαρίστρα και θα ασχοληθείτε επαγγελματικά με το swing μέχρι ξεγοφιάσματος.

Το τέλος θα σας ανακουφίσει.

Ζυγός 23/09-22/10

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι ζυγοί ζυγίζονται. Η σιγουριά του τέλους του κόσμου θα δώσει έδαφος στη λαιμαργία σας και θα πάρετε τουλάχιστον 50 κιλά. Θα τρώτε, θα τρώτε, θα τρώτε και δε θα χορταίνετε. Λίγο πριν το τέλος, θα σας πάρουν είδηση και θα σας κατηγορήσουν ότι εσείς τα φάγατε. Εσείς θα προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι κάνετε τη δίαιτα της λάμπας (ανοίγεις το ψυγείο και τα τρώς όλα, εκτός από τη λάμπα) αλλά δε θα σας πιστέψει κανείς.

Η 21η Δεκεμβρίου θα σας βρεί να τρέχετε για να μη σας πιάσουν.

Σκορπιός 23/10-22/11

Το ζώδιό σας έχει καταντήσει αηδία. Είστε τυχεροί όμως γιατί λόγω του τέλους του κόσμου θα γίνουν όλοι μεγαλόψυχοι και θα σας συγχωρέσουν όλες τις καφρίλες που έχετε κάνει. Άλλωστε σε λίγο όλα θα ‘χουν γίνει στάχτη. Θα συγκινηθείτε από την τόση καλοσύνη και θα αποφασίσετε στα σοβαρά να γίνετε κι εσείς καλοί άνθρωποι μόνο που είναι αργά.

Το τέλος θα σας βρεί να μεταννοείτε.

Τοξότης 23/11-21/12

Έχετε δει το τέλος του κόσμου σαν ένα τρελλό πάρτυ (λες και σε όλη σας τη ζωή κάνατε κάτι διαφορετικό). Θα γλεντάτε και θα χαζολογάτε όλη τη χρονιά (όπως και τις προηγούμενες) και όλος ο κόσμος θα σας φθονεί (όπως και τις προηγούμενες χρονιές).

Εσείς φυσικά θα αγνοείτε τα πάντα αλλά όχι και την κίρρωση ήπατος.

Η αποφράδα μέρα θα σας βρεί να οδηγάτε (όπως πάντα) μεθυσμένοι.

Αιγόκερως 22/12-19/01

Όσοι έχετε γεννηθεί Γενάρη, θα ζήσετε ζωή χαρισάμενη και ημέρες ανείπωτης ευτυχίας ενώ θα δοξάζετε το Θεό που έχετε το ίδιο ζώδιο με το μεγάλο μου έρωτα (την ανιψιά μου). Όσο για τους υπόλοιπους, είναι πολύ κρίμα που δε θα προλάβετε να γιορτάσετε τα τελευταία σας γεννέθλια καθώς έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Βέβαια εσείς είστε τόσο ξεροκέφαλοι που είστε ικανοί να αλλάξετε όλο το ημερολόγιο του 2012 προκειμένου να λάβετε και φέτος δώρα. Η χρονιά θα είναι η καλύτερη που σας έχει συμβεί ποτέ, πράγμα εντελώς φυσιολογικό αφού τις προηγούμενες δε σας συνέβαινε απολύτως τίποτα. Φέτος θα σας συμβούν όλα όσα δε σας συνέβησαν σε όλη σας τη ζωή, δηλαδή θα πλουτίσετε ξαφνικά, μετά θα τα χάσετε όλα στο τζόγο, θα γνωρίσετε τους μεγαλύτερους έρωτες και θα ζήσετε τους πιο σπαραξικάρδιους χωρισμούς, θα έχετε τεράστιες αποτυχίες και επιτυχίες, θα σας θαυμάζουν και θα σας φτύνουν και γενικά θα ζείτε σε γρήγορη κίνηση.

Το τέλος του κόσμου ήρθε. Ουπς

Advertisements

2 Σχόλια »

  1. μαρή αν πάρω άλλα 50 κιλά θα κάνω Τζάκ-Πότ. δεν με παίρνει καρδιά μου χαχαχα. Καλά Χριστούγεννα κοριτσάρα και να περάσεις τέλεια 🙂

    Σχόλιο από mahler76 — Δεκέμβριος 24, 2011 @ 9:18 μμ | Απάντηση

  2. Μετά την απόλυση μου δεν θα καθαρίζω πλακάκια κοπελιά. θα βγω γυμνή σε πάρκα και πλατείες μπροστά στα έντρομα μάτια πολιτών και αστυνομικών από το υπερθέαμα . 35% αναπηρία λέμε και αν το ποσοστό πάει και με την επιφάνεια που δείχνεις …ΚΟΝΟΜΗΣΑ
    Αντε καλη γυμνη χρονια να εχουμε

    Σχόλιο από Ερα — Ιανουαρίου 9, 2012 @ 2:44 μμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: