Sakafiora

18 Οκτωβρίου, 2010

Μαύρη ψήφος που σας έφαγε!

Filed under: Avanti Popolo — sakafiora @ 11:07 μμ

Περνώντας από το Σύνταγμα παρατήρησα ότι γίνονται εργασίες για στήσιμο προεκλογικών κέντρων.

Αυτό μου γέννησε μια απορία.

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που θα στήσουν τα εκλογικά τους κέντρα, που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους και που θα βγάλουν ομιλίες…. ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?

Δεν τρέμει ο κώλος τους μη τους πάρουν με τα παπούτσια? Με τα τσόκαρα? Με τα γιαούρτια?

Δε φοβούνται μήν κλείσουμε τις τηλεοράσεις, σταματήσουμε να βλέπουμε Big Brother, κλείσουμε τους υπολογιστές, σταματήσουμε να παίζουμε Farmville, σκουπίσουμε τις μίξες και τα κλάμματα από το νησί, σηκωθούμε από τους καναπέδες και τους πάρουμε με τις ντομάτες?

Αυτά μπορεί να μη τα φοβούνται γιατί όσο να’ναι έχουν εμπιστοσύνη και στο Big Brother και στο Facebook και στο νησί και στο Farmville. Αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να φοβούνται πως αυτή τη φορά, στις 7 Νοέμβρη δε θα γίνουν εκλογές, αλλά η κηδεία τους.


Το σύνθημα «εδώ θα γίνει ο τάφος σας» θα βγει από τους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικόυς χόρους και θα μπει στον πολιτικό στοίβο.

Ο κόσμος θα βάλει τα μαύρα του για να ψηφίσει. Και θα πιει τον καφέ τους.

Ας μη γελιόμαστε. Το παρόν σύστημα καταρρέει για να πάρει τη θέση του ένα άλλο. Μέχρι στιγμής πληρώναμε φόρους για να μπαίνουν στις τσέπες των πολιτικών και των παρατρεχάμενών τους.

Τώρα συνηδειτοποιούμε ότι όλοι αυτοί που πληρωνόντουσαν τόσα χρόνια από την τσέπη μας, όχι μόνο δεν έκαναν τη δουλειά τους, αλλά μας ρουφούσαν και το αίμα.

Έτσι, σαν καλοί εργοδότες θα τους διώξουμε κλωτσηδόν. Αρχικά θια δυσφορήσουν γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά κι αυτοί οι υπάλληλοι. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αλλά εμείς τους πληρώναμε τόσα χρόνια και είναι στο χέρι μας να τους απολύσουμε χωρίς αποζημίωση.

Ήδη, διάφορες ομάδες όπως οι δημοφιλείς Atenistas ήδη πήραν το νόμο στα χέρια τους. Δε βάφει ο δήμος το παγκάκι? Θα το βάψουμε εμείς. Το ίδιο θα γίνει και με άλλες ομάδες παντού. Κι όχι μόνο για τα παγκάκια αλλά και για τα σκουπίδια και για κάθε τι.

Κι όταν θα τα κάνουμε όλα μόνοι μας δε θα υπάρχει και λόγος να κάνουμε φορολογικές δηλώσεις και να πληρώνουμε φόρους. Οι λέξεις «πολιτικοί» και «εκλογές» θα σβηστουν από το λεξιλόγιο λόγω αχρηστίας.

Οι πολιτικοί βλέπουν τις δημοτικές εκλογές ως μήνυμα και πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές.

Ο κόσμος φέτος βλέπει τις δημοτικές εκλογές σαν ορεκτικό. Στις βουλευτικές θα σας φάει λάχανο.

Γι αυτό θα πρέπει να φοβάστε.

Το μπλουζάκι που θα φορεθεί στις εκλογές φέτος :

2 Σχόλια »

  1. Από πού παραγγέλνω το μπλουζάκι; Και να δεις πόσο ΧΑΛΙΑ είναι όταν πρέπει να δουλεύεις με όλους αυτούς που διεκδικούν την τιμημένη ψήφο μας…

    Σχόλιο από kika — 19 Οκτωβρίου, 2010 @ 2:58 μμ | Απάντηση

  2. «SCRIPTA», Σόλωνος 125, Αθήνα, τηλ. 210-3801247 ζήτα το μπλουζάκι της Σακαφιόρας που γράφει «Μαύρη ψήφος που σας έφαγε», κοστίζει 10 ευρώ.
    http://www.art-scripta.gr

    Σχόλιο από sakafiora — 24 Οκτωβρίου, 2010 @ 11:55 πμ | Απάντηση


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Σχολιάστε

Blog στο WordPress.com.